Xavi avrundade sin sista säsong med Barcelona med en 2-1-seger över Sevilla på Ramón Sánchez Pizjuán Stadium i Spanien, en perfekt avslutning på säsongen.

Lewandowski gjorde kvällens första mål i den första halvleken när han tog emot en diagonalpassning och sköt bollen mot den bortre stolpen, Anpassade Lewandowski Fotbollströjor men ledningen skulle inte vara långvarig eftersom Youssef En-Nesyri lyckades kvittera med 31 minuter kvar och avsluta den första halvleken med 1-1 i matcher.

Efter en kort paus valde Sevillas tränare att göra ett byte, men det ledde inte till något mer, utan Fermín López lyckades sparka in 2-1 i den 59:e minuten och säkrade därmed segern.

Anpassade Lewandowski Fotbollströjor
Javi avslutar sin karriär i Barcelona med en 2-1-seger över Sevilla

Fotbollströja Sverige

I slutet av säsongen slutade Billiga Barcelona Fotbollströjor herrar på 2:a plats i La Liga, med 85 poäng, och lyckades kvalificera sig för nästa säsongs Champions League, medan Sevilla slutade på 13:e plats, med 41 poäng.

Barcelonas nya tränare för nästa säsong är Hansi Flick, tidigare tränare för Bayern Munich Fotbollströjor Dam och det tyska landslaget, som enligt källor har skrivit på ett tvåårskontrakt med Barcelona, medan Hansi Flick kommer att anlända till Tyrolia under de kommande dagarna.

Matchstatistik
Barcelona: 61% bollinnehav, 11 skott, 5 räddningar, 5 hörnor, 9 fouls, 1 gult kort, 9 skott i straffområdet, 16 avslut, 8 insläppta mål.

Sevilla: 39% bollinnehav, 15 skott, 4 räddningar, 6 hörnor, 11 fouls, 2 gula kort, 13 skott på mål, 16 rensningar, 4 insläppta mål.