I den andra matchen i grupp B i America’s Cup, spelade Mexiko mot Venezuela till slut med en poäng på 0 mot 1. För närvarande ligger Venezuela på första plats, Mexiko på tredje plats och Ecuador på andra plats är rankad sist, så Mexiko är i en prekär position för vad det är nu.

I Mexikos första Copa America-match besegrade Mexiko Jamaica med 1-0, men de hade inte lika tur mot Venezuela. Billiga Mexiko Copa America Fotbollströjor slösade bort många möjligheter i matchen. I den första halvleken var de två lagen lika, och det var inte förrän efter paus som ställningen började förändras markant.

I den 57:e matchminuten bröt Salomón Rondón framgångsrikt igenom Mexiko Fotbollströjor herrar försvar med bollen och sköt in bollen i ramen, vilket gav Venezuela ledningen.

I den 85:e minuten fick Mexiko en straffsparksmöjlighet, men Orbelin Pinedas straff räddades framgångsrikt av målvakten. till slutet av matchen och de två lagen nådde ställningen 1-0 Venezuela vann denna match.

Mexiko på randen av eliminering
Venezuela slog Mexiko med 1-0

Därefter möter Venezuela Jamaica, som ligger sist i gruppspelet, och Mexiko Fotbollströjor barn möter Ecuador den 1 juli. Spelet är inte över än, Mexiko har fortfarande en chans att delta i nästa matcher i America’s Cup, så i nästa matcher måste Mexiko gå allt för att vinna nästa matcher.

Spelstatistik

Mexiko: 62 % bollinnehav, 5 målchanser, 18 skott, 1 räddning, 7 hörnsparkar, 12 regelbrott, 2 gula kort, 15 skott inne i straffområdet, 3 utanför straffområdet, 2 offside, 8 rensningar

Venezuela: 39 % bollinnehav, 1 målchans, 10 skott, 5 räddningar, 2 hörnsparkar, 7 fouls, 2 gula kort, 3 skott inom straffområdet, 7 skott utanför straffområdet, 4 offside, 43 rensningar

Copa America matchtröjor finns att köpa hos Fotbollströja Sverige!