Skottlands andra europacupmatch mot Schweiz var på Rhein Energie Stadion i Tyskland. Matchen resulterade i en sammanlagd poäng på 1-1 dödläge.

I den 13:e minuten av första halvlek tog Skottlandsspelaren Skräddarsydda Scott McTominay Fotbollströjor ledningen med en nick och gjorde matchens första mål för att hjälpa Skottland att ta ledningen. Men lyckan varade inte länge I den 26:e matchminuten kvitterade det schweiziska laget.
Xherdan Shaqiri snappade upp Anthony Ralstons passning och slog sedan bollen i mål med ett mycket spännande skott. Det här Billiga Skottland Fotbollströjor fick fansen att skrika är ett mycket kritiskt mål för dem, eftersom det kommer att förändra poängen på planen. Tills visselpipan ljöd var den sammanlagda poängen mellan Skottland och Schweiz 1-1.

Även om Skottland spelade oavgjort mot Schweiz i den här matchen har Skottland nu bara ett poäng efter två matcher, så i grupp A toppar Tyskland tabellen, Schweiz är tvåa, Skottland Fotbollströjor barn trea och Ungern fyra. De två bästa lagen i varje grupp går automatiskt vidare till åttondelsfinalerna. I grupp A har därför Tyskland redan gått vidare till åttondelsfinal, och om inte annat kommer Schweiz också att gå vidare till åttondelsfinal.

Billiga Skottland Fotbollströjor
Skottland och Schweiz spelade oavgjort 1-1

Spelstatistik

Schweiz: 52 % bollinnehav, 2 målchanser, 11 skott, 2 räddningar, 8 hörnsparkar, 11 fouls, 9 tacklingar, 2 gula kort, 9 skott inne i straffområdet, 2 skott utanför straffområdet, 8 interceptions, 23 rensningar

Skottland: 48 % bollinnehav, 2 målchanser, 12 skott, 3 räddningar, 5 hörnsparkar, 11 fouls, 8 tacklingar, 3 gula kort, 9 skott inne i straffområdet, 3 skott utanför straffområdet, 2 interceptions och 18 rensningar

Fotbollströjorna från Socceroos och det schweiziska laget i matchen kan köpas i Fotbollströja Sverige!